Ünlü Futbolcu Saffet Sancaklı Nikah Şahidi Oldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz’ün Oğlu ALAATTİN ve BÜŞRA’nın Düğün Merasimine Katılarak, Genç Çiftlerin Nikahlarını Gerçekleştirdi.

Genç Çiftlerin Nikah Şahitliğini, MHP Kocaeli Milletvekili ve aynı zamanda Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe futbol oynayan, 21 kez millî formayı terleten Saffet Sancaklı, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal Yaptı.

Milletvekili Sancaklı’nın düğün salonuna girmesiyle büyük bir coşku yaşanırken, davetliler bolca fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün nikahı kıymasıyla genç çiftlere nikah cüzdanını veren Milletvekili Sancaklı, “Tüm misafirlerimiz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Çok hayırlı bir iş için burada toplandık, iki yavrumuz bir yastığa baş koymak için anlaşmışlar, inşallah vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirler, bizlerde buna şahitlik ederiz. ifadelerini kullandı.

Söz alan Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı’da iyi niyet dileklerini ileterek, genç çiftlere bir ömür mutluluklar diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.