Hatay Emniyet Müdürü Niğde yolunda kaza yaptı… Eşi hayatını kaybetti…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Niğde’de korkunç kaza! Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ağır yaralandı, eşi hayatını kaybetti…

Korkunç kaza sonrası Kamil Karabörk ambulansla hastaneye kaldırılırken durumumunun ağır olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk yönetimindeki otomobil, Niğde-Bor kara yolu TOKİ kavşağında tankerle çarpıştı. Kazada, Karabörk’ün eşi Zuhal Karabörk olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk  ve ikiçocuğu da tedavi altına alındı.

Yaralanan Emniyet Müdürü Karabörk ile 3 kişi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

KAMİL KARABÖRK KİMDİR?

1966 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi’nden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Teşkilatında göreve başladı. Değişik rütbelerde farklı illerde görev yaptıktan sonra, 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. 07.01.2014 tarihli kararname ile Erzurum İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. 25.10.2016 tarihli kararname ile Hatay İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Kamil Karabörk evli ve iki kız babasıdır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.