Milli Eğitim Müdürü Tuğrul’un haftaiçi göreve başlaması bekleniyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Geçen yıl görevden alınan ve geçen yıl Ankara’da asli görevi öğretmenlik mesleğini icra eden bir önceki dönem İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul,  İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine dönüyor.

 

Konuyla ilgili olarak hafta içi İskenderun’daki görevinin başında olacağını ifade eden Mehmet Tuğrul, görevi ile ilgili önemli gelişmeyi sosyal medya hesabından takipçilerini şöyle bilgilendirdi.

“1 yıldır Asli  görevimiz olan öğretmenlik görevini icra ederken Yargı Kararı gereği daha önce müdürlüğünü yaptığım İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü görevime tekrar atandım.Görev süresi içinde samimiyetlerini sıcaklıklarını esirgemeyen başta zümrelerim öğretmen arkadaşlarım, idarecilerim, velilerim, sevgili öğrencilerim ve tabiki her daim yanımda olan eşim ve kızlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Haklarınızı helal ediniz.Sizleri unutmak mümkünmü.Rabbim Yeni Görev yerimizde huzur içinde güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.

Makamlar da ömür gibi gelir ve geçer, baki olan hayata hazırladığımız çocuklarımızın gözlerindeki sevgi ve umut ışığının daim olmasıdır.”

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul’un görevden alınması ile yerine Şube Müdürü Kemal Köseoğlu getirilmişti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.