CHP Hatay İl Başkanı Özgün: Demokrasiyi hazmetmeliler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay İl Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, Son dönemlerde Defne Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Güzel hakkında çıkartılan ve  söylemlerin çirkin ve gerçeği yansıtmadığını belirterek “Bu tarz haberler, mesnetsiz ve haber değeri olmamakla beraber, kirli ve müptezel odakların tetikçilik işleridir. Hiç bir hal ve şartta kayyum müessesini kabul etmediğimiz gibi, ortada bu durumu akla getirecek hiçbir sebep olmadığı halde bu haberlerin yapılması kötüniyetli arzulardan ileri gitmemektedir.” dedi.

Sandık ve halk iradesi ile Lütfü Savaş, İbrahim Güzel, Refik Eryılmaz, Asaf Güven, Ökkeş Elmasoğlu’nun Başkanlık koltuğuna layık görüldüğünü belirten Başkan Özgün: “Bizler halkımızın bu iradeseni namusumuz gibi korumaya and içiyoruz. Her antidemokratik arzu ve hayali, talepkarının göğsünde dindirmek CHP örgütünün vazifesidir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla arz olun. Demokrasiyi ve halkın iradesini hazmedemeyen dahili ve harici hazımsızlar, demokrasiyle elde edemediklerini darbeci bir anlayışla elde etmek istemektedirler. CHP’nin 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri sonrası koşar adım iktidara yürümesi belli ki bir çok çevreyi ürkütmüştür. Yerel seçim öncesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş hakkında soruşturma izni verildiğinde nasıl birlik ve beraberlikle başkanımızı yedirmediysek, aynı bütünlük ve inançla Defne Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Güzel’in de yanındayız.” mesajı verdi.

ur.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.