Fizyonova Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi Açıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun ve Arsuz sınırının kesiştiği noktada, Özel İkem Koleji’nin yanındaki binada her iki ilçeye hizmet verecek Fizyonova Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Oda başkanları ile Sert ve Gürci ailelerinin yakınlarının katıldığı törenle hizmete girdi.

Fizyoterapist Fulya Sert ile Fizyoterapist Reyhan Gürci’nin misafiriyle yakından ilgilenerek bilgi verdikleri  Fizyonova Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi, Ortopedik Rehabilitasyon, Nörolojik Rehabilitasyon, Manuel Terapi, Sporcu Rehabilitasyonu, Kişiye Özel Terapik Egzersiz Pediatrik Rehabilitasyon, Geriatrik Rehabilitasyon, Kinezyolojik Bantlama, Kadın Sağlığı ve Egzersiz konularında hizmet verecek.

Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Yılmaz’a ayrıntılı bilgiler veren ve Fulya Sert ile Reyhan Gürci, en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını söylediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.