İSTE Ailesi Yeni Üyelerini Karşılıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinin ardından,İskenderun Teknik Üniversitesi’ndeki (İSTE) bölüm ve programlara yerleşen öğrenciler için kayıt heyecanı başladı.İki aşamalı kayıt sistemi çerçevesinde; 16-21 Ağustos tarihlerinde e-Devlet üzerinden çevrimiçi ön kayıt yaptırabilen öğrenciler, 19-23 Ağustos tarihleri arasında Merkez Kampüs’te İSTE Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan kayıt büro ve istasyonlarında kayıtlarını gerçekleştirebiliyorlar.

 

Kayıtların ilk gününden itibaren İSTE Merkez Kampüse akın eden yeni İSTE’liler ile velilerine büyük ilgi ve kolaylık gösteriliyor. Eğitim-öğretim süreçleri konusunda bilgilendirilen öğrenci ve velilere danışmanlık hizmeti sunuluyor.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de, kayıt için İSTE’ye gelen öğrenci ve velilerle tek tek ilgileniyor. Bu yıl İSTE’ye yerleşen öğrencilerin şu ana kadar büyük bir bölümünün kaydını e-Devlet üzerinden ve şahsen gelerek yaptığını ve tamamladığını belirten Prof. Dr. Türkay Dereli, “Ülkemizin her köşesinden gelen öğrencilerimizi ve velilerimizi güler yüzümüzle ve Teknoversite vizyonumuzla karşılıyoruz, ‘İSTE’ye hoş geldiniz’ diyoruz, ‘hayırlı olsun’ diyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Hayatlarında açılan bu yeni sayfada, öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız, onları destekleyeceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılında hep birlikte olmayı büyük bir sabırsızlık ve heyecanla bekliyoruz. Birlikte başarmak ve üretmek için hazırız. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Öğrenci İşleri Daire Başkanımızı ve ekibini de tebrik ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.