BAŞKAN ERYILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik duygularına vurgu yapan Başkan Eryılmaz, bayramların insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı önemli günler olduğunu belirtti.

Başkan Eryılmaz mesajında; “  Bayramlar sevgi, dostluk, birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının en üst düzeyde yaşandığı, küskün ve dargınların kardeşçe kucaklaştığı önemli günlerdir.

Kültürümüzde özel bir yere sahip olan ve küçük büyük hepimizin büyük bir coşku ile kutladığı bu önemli bayramların toplumun bütün fertleri arasında daha fazla kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en içten duygularla kutluyor, bu Kurban Bayramı’nın ilçemize, ilimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.