Ak Partili Vekil Özel, Türkmen Köyleri Derneği Yönetimi ile buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Derneğin yeni yönetimi ile tanışan Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı  Kemal Nadir Ünal, Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Dingil, dernek üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Türkmen Köyleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Diler, yakın zamanda dernek yönetim kurulu yapılan Genel Kurul ile yenilendiğini belirterek bu bir tanışma ve istişare toplantısıdır. Sizleri burada konuk etmenin onurunu bizlere yaşattınız. Sizleri ağırlamak bizleri mutlu etti” dedi.

Yeni yönetimin çalışmalalrında başarılar dileyen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, kendisini derneğin doğal üyesi olarak gördüğünü dile getirerek, derneğin daha rahat çalışması için fiziki koşullarının oluşması için İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız gereken desteği sunacağız. Bu destek derneğimizin daha iyi çalışabilmesi, üyelerimize ve ilçemize daha iyi hizmet edebilmesi için kiymetli hemşerilerimizin emrinde olduğumuzu bir kez daha iletmek istiyorum.” Dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın selamlarını getirdiklerini dile getiren İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı  Kemal Nadir Ünal, yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu. Başkan Yardımcısı Ünal, belediye hizmetleri ile ilgili varsa sıkıntıların giderileceğini belirtti. Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, konuşmasına; ev sahipliği için Türkmen Köyleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek” başladı. Sizleri dinlemek, istişarede bulunmak üzere buradayız. Belediye Başkanımızla, Milletvekilimiz ile sizlerle buluşmaktan dolayı mutlu olduk diye konuştu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.