Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden İTSO’ya ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  müdürü Yusuf Yıldırım ve Okul İdarecileri İTSO yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın Mesleki Teknik eğitimin güçlendirilmesi üretime yönelik proje desteği kapsamında   İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Hatay’daki Meslek Liseleri arasındaki projesi kabul edildi.

Ziyarette,  proje  ile ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun  Mesleki  Teknik Anadolu Lisesi müdürü  Yusuf Yıldırım; “İskenderun Körfezinde Metal sektöründe istihdama katkı sağlayarak proje ortaklarımız olan Tümay makina, Kahraman Sarsılmaz makina ,Yıldırım orman ürünleri ile proje ortaklarımızdan olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına  bağlı işyerlerindeki çalışanlara vereceğimiz teknik eğitimlerle  mesleki teknik eğitim-üretim-istihdam ilişkisine katkı sağlayacağız. Projemizin  adında değer bulan “BENİM OKULUM BENİM SANAYİM” ifadeye değer verdiğimiz kadar ülkemizin sanayisi ve mesleki teknik okulları gelişir. Projemizle okulumuzun Alanlarına sağlayacağımız makina ve teçhiz atlarla okulumuzda eğitim alacak öğrencilerimizin mesleki teknik eğitimleri daha da nitelikli hale gelecektir. Projemize destek veren İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz, İTSO   Başkan yardımcısı  Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu  ve PROJEYE  katkı sunan herkese  okulumuz adına teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmazı, Şehrimiz ekonomisine ve özellikle istihdama katkı sağlayan her türlü projenin yanında olduklarını belirterek, “Bölgemizde Demir-Çelik ve metal sektöründe daha teknik ve kalifiye elemanların yetişeceğine inanıyoruz. Yönetim kurulum adına projenin hayırlı olmasını temenni ediyor ve  çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  müdürü Yusuf Yıldırım ve Okul idarecilerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.