İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı. Belediye Başkan vekili Mehmet Ali Dokuzoğlu başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Gündemde bulunan  Mıntıka 1952 parsel A Blok Kat:1 3 ve 6 Nolu bağımsız bölümlerin Türkiye Muharip Gaziler Derneğine 10 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu,oy birliği ile kabul edildi.

Mülkiyeti Belediyemize ait Savaş Mahallesi Şehit Pamir Caddesi 4 nolu Belediye İşhanı Kat:3 14 nolu bağımsız bölümün İSKENT İskenderun Kent Hizmetleri Ltd. Şti’ne 10 yıllığına tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu, oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısı bitiminde bir konuşma yapan Türkiye Muharip Gazileri derneği İskenderun şube temsilcisi Neşet Turhan, Toplantı sonunda bir konuşma yaparak 1. Mıntıka 1952 parsel A Blok Kat:1 3 ve 6 Nolu bağımsız bölümlerin Türkiye Muharip Gaziler Derneğine 10 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi ile Başkan Fatih Tosyalı ve tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.