Kurumlar arası iletişime“can katacak”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi  (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk’ün göreve gelmesiyle HBB, İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi arasındaki kurumsal ve ikili ilişkiler olumlu yönde hareketlendi. 

 

Cantürk’ün Kaymakamlık, Belediye ve HBB arasındaki iletişime Cantürk, “can katacak” olması İskenderun ve çevresini umutlandırıyor.

 

Görev sorumluluk sahası; İskenderun, Arsuz, Belen, Dörtyol, Payas, Erzin’i kapsayan Taygun Cantürk’ün kurumlar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sunması beklenen Cantürk’ün İskenderun’u ayağa kaldıracak belediyecilik hizmetlerinde proje ve çalışmaların başarılı bir şekilde yürüyeceğine olan inançlar da güçlendi.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesinin varlığını ve gücünü ilçelere de taşıyacak olan bu görevlendirme ile Hatay Büyükşehir Belediyesinin halka daha iyi götürmesini de tetiklemesi bekleniyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk,  Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Gastronomi ve EXPO21 ile ilgili projeleri, belediyecilik çalışmaların daha da hızlanacağını belirtti.

Bir yandan makamda konuklarını ağırlayan, onları dinleyen varsa sorunlarının çözümü için ilgili birimleri harekete geçiren Taygun Cantürk’ten herkesin ve her kesimin beklentisi Hatay Büyükşehir Belediyesine ve İskenderun’a “can katacak” olması.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın doğru bir karar verdiği söylemlerini de göreve geldiği günden bu güne hisstettiren HBB Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk’e ve ekibine Ekogündem ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.