Avrasya Şampiyonlarını Meclis’te ağırladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz 3 –  7 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ankara Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Uluslararası Açık Kyokishin Şampiyonasında, Şampiyon olan ve 2. – 3. Olan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz Kyokishin Takımı sporcularımızı Milli Antrenörü Ali Çeltik ile birlikte belediye meclis toplantı salonunda belediye meclis üyeleriyle birlikte ağırladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Milli sporcularımız bizlere 2. Kez Avrasya şampiyonluğu, Avrasya 2. ve 3.’lük gibi başarıları ile büyük onur ve gurur yaşattılar. İnanıyorum ki sporcularımız bundan sonra olimpiyat şampiyonlukları da yaşatacaktır. Bizler her zaman olduğu gibi maddi ve manevi desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Başarıda emeği geçen tüm teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Kabulde Milli antrenörü Ali Çeltik Başkan Yavuz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür edip bir demet çiçek verdi. Milli sporcularımız, Kırıkhan Belediyespor ve milli takım antrenörü Ali Çeltik nezaretinde çıktıkları müsabakalarda 70 kg gençler kategorisinde Hüsni Nabhan birinci, 55 kg büyükler kategorisinde M.Mustafa Ülger birinci, 35 kg yıldızlar kategorisinde Ali Tatar birinci, 55 kg büyükler kategorisinde Anna Çelik ikinci, 75 kg gençler kategorisinde Mahmut Nabhan ikinci, 30 kg yıldızlar kategorisinde Ömer Faruk Tatar ikinci, 70 kg büyükler kategorisinde Ahmet Gündüz üçüncü, Artı siklet büyükler kategorisinde Gizem Darıcı üçüncü ve 50 kg’da Ümit Bedirhan Ülger üçüncülük madalyası alarak Kırıkhan’ı gururlandırmışlardı.

Milli sporcularımızı kabul programı Başkan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri, Milli antrenör Ali Çeltik ve Milli sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.