AK PARTİ MKYK ÜYESİ ÖZEN’DEN BAŞKAN FATİH TOSYALI ‘YA ZİYARET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı AK Partinin başarısında kadınların önemli rol oynadığını belirtti.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcı ve MKYK üyesi Hülya Özdağ Özen, İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan, Kadın Kolları üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

BAYANLARIMIZ AKTİF ÇALIŞIYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı,” AK Parti’nin başarısındaki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Her seçimde kadın kolları üstün gayretiyle partimize destek vermiş üst sıralara çıkmasını başarılar kazanmasını sağlamıştır. Kadınlarımızın yaptığı tüm çalışmalarda her zaman yanlarındayız. Genel Başkanımız ve Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kolları teşkilatımızın katkısı ve duası çok büyüktür. “dedi.


ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM
Başkan Fatih Tosyalı,” Bu gayretli çalışmalarından dolayı sizlerin nezdinde tüm kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bizler her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın tüm kademesi ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Belediye olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi kadınlarımız içinde gereken her türlü desteği belediyemiz olarak sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcı ve MKYK üyesi Hülya Özdağ Özen ise çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.