REYHANLI’DA YETERSİZ KALAN KANAL HATTI YENİLENDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle yetersiz kalan ve işlev görmeyen kanalizasyon hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Atık suları çevre kirliliği oluşmadan sağlıklı şekilde meskenlerden tahliye etmek için eski hatların yenilendiğine vurgu yapan Genel Müdürlük, Reyhanlı ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’ne 400’lük borularla 225 metre döşenen kanal hattı ile altyapının yenilendiğini aktardı.

Teknik personel denetiminde yürütülen çalışma ile tahliye probleminin giderildiğini ve kanal sularının çevreye akmasının da engellendiğini aktaran İdare, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek hale getirilmesi adına atıksu hattı döşeme çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.

Söz konusu çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 3 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, oluşan altyapı problemlerini ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilmesi konusunda çağrıda bulundu

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.