2. PAYDAŞ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliği ile “Hatay İli Karbon Ayak İzi Envanteri ve İklim Değişikliği Eylem Planı” çalışmaları kapsamında 31 Temmuz Çarşamba günü 2. Paydaş Çalıştayı gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve UNDP yetkililerinin açılış konuşmaları ile başlayan çalıştay, daha sonra yüklenici firmanın proje tanıtımı ve yapılacak eylem hakkındaki sunumu ile devam etti.

Çalıştayın ikinci kısmında ise paydaşların etkin olabilecekleri konular üzerinde grup çalışmaları yapıldı.

Çalıştayda, konusunda uzman akademisyenlerin, ilgili kamu kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, ilçe belediye temsilcilerinin, ilgili meslek ve mühendis odaları, büyük sanayi kuruluşları, organize sanayi müdürlüklerinin ve Büyükşehir Belediyesi birimlerinin katılımıyla; sektörel azaltım eylemleri, azaltıma yönelik belirlenen hedefler, bu hedeflere ulaşmasında karşılaşılabilecek güçlükler ve bu güçlüklerin aşılmasına yönelik potansiyel çözümlere ilgili çalışmalar yapıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.