İTSO Yönetimi HatrafTesislerini Ziyaret Etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Üyeleri, İskenderun Teknik Üniversitesi yetkilileri ile birlikte Antakya’da faaliyet gösterenHatraf  Market Rafları ve Ekipmanları imalatı, Elektrik Panoları imalatı tesislerini ziyaret ettiler.

Kaynak Teknolojilerinin ağırlıkta kullanıldığı tesisleri gezen İTSO VE İSTE heyetinde yer alan İskenderun Teknik Üniversitesi Malzeme ve Metalürji Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Ersin Bahçeci;İskenderun Teknik Üniversitesinde kurulacak olan Kaynakçılık Mükemmeliyet Merkezi hakkında da HatrafMarket Rafları ve Ekipmanları İmalatı, Depolama sistemleri imalatı ve Elektrik Depoları imalatı yapan  Zafer Havare’ye kendi iş yerinde teknik bilgiler verdi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Zafer Havare ise,  İskenderun Teknik Üniversitesi DOĞAKA ve İTSO işbirliğiyle kurulacak olan İSTE Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezinin sadece İskenderun değil, çevre il ve ilçede faaliyet gösteren firmalar için de önemli bir fırsat olduğunu vurguladı ve İTSO yönetimine bu projeyi hayata geçirmelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Hatraf  Tesislerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Raşit Özyurt, Hıdır Güneş, Yusuf Yılmaz,  İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof.Dr.Selçuk Mıstıkoğlu, Prof.Dr.TolgaDepçi, İskenderun Teknik Üniversitesi  İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı  aynı zamanda TOBB’un Akademik Danışmanlığını da yürüten Prof.Dr.Nazif Çalış,İskenderun Teknik Üniversitesi Malzeme ve Metalürji Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Ersin Bahçeci, katıldılar.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.