MEGA RADYO – TV 25 YAŞINDA…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye’de, yayıncılıkta tek sesli dönemin sona ermesiyle, özel radyo ve televizyonların döneminin başladığı yıllarda yayın hayatına başlayarak İskenderun’da ilklere imza atan Mega Radyo ve Mega TV, kuruluşunun 25. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.

Mega Medya Plaza’da Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Genel Müdür Semir Yazıcı ve tüm personeller ile birlikte 25. yıla özel pasta kesimi yapıldı. Pasta kesimi sonrasında 25. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yönetim kurulu başkanı

Sabahattin Uygun duygularını şöyle dile getirdi; “25 yıl önce günün zor koşullarında İskenderun’un gözü kulağı olma iddiasıyla yayın hayatına başlayan Mega Radyo ve Mega TV’ nin ardından daha sonra bünyemize kattığımız Mega Haber gazetesi ile görsel ve işitsel basın mecralarının yanı sıra on yıldır da yazılı basın mecrasında yerimizi almış bulunuyoruz. 26 Temmuz 1994 yılından bu yana Mega yayın kuruluşlarımız güvenilir, tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla bölgemiz halkının vazgeçilmezi olmuştur. Aynı ilkeli ve yürekli duruşumuzla İskenderun halkının daima hizmetinde olacağımızı bir kez daha duyurmaktan gurur duyuyoruz. Özellikle Mega Medya Grubunun saygınlığını ve güvenilirliğini koruyarak, kurumu bu günlere özveri ve heyecanla taşıyan, başarılı hizmetlere imza atan yöneticilerimizi, her kademedeki çalışanlarımızı, emeği geçen ve katkı sağlayan herkesi, Yönetim kurulumuz adına en içten dileklerimle kutlar, başarılarının devamını dilerim”

Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı da yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  “Tek sesli dönemden ‘çok sesli’ ve ‘konuşan Türkiye’ dönemine geçişin ilk yıllarından bu yana elektronik habercilik anlamında, şahsen radyo ve televizyon yayıncılığına ilk emek veren ve başlatanlardan biri olmanın onur ve gururunu yaşıyorum.

Zor şartlara rağmen, özveriyle çalışan deneyimli, kaliteli, saygın ekibimizle halkın gündemini saptayan ve daima bölge halkının yanında duran yayıncılık anlayışımızla, toplumun her kesiminin güvenini kazanmış olmaktan dolayı ayrıca mutlu ve gururluyuz.

Hızla değişen teknoloji ile birlikte kendimizi yenilemeye ve yayın grubumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Medya Grubu olarak değerli takipçilerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde yayın hayatına devam ediyoruz. 25 yıldır basın ahlak ve ilkelerinden ödün vermeden yoluna devam eden Mega Medya Grubu olarak Demokrasiye katkı ve toplumun doğru bilgilendirilmesinde önemli bir misyon üstlenmiş olmanın bilinciyle hareket ediyoruz. Evrensel yayıncılık ilkeleri ve kamu yararını ön planda tutma sorumluluğumuzu asla unutmuyoruz. Kuruluşundan bugüne saygın ve güvenilir yayın kuruluşu olma prensiplerinden ödün vermeden yayınlarına devam eden Mega Medya Grubu bölgemizde barışın, kardeşliğin ve sevginin güçlü, güvenilir sesi olmuştur. Bundan sonra da bu ilkelerden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyetinin ve halkımızın çıkarları doğrultusunda, Ülkemizin çağdaş çizgisinden de hareketle toplumu doğru bilgilendirmeye,  aydınlatmaya, halkın nabzını tutmaya devam etmeyi umuyoruz. Bu bağlamda Mega Medya Grubu olarak bugüne kadar emeği, desteği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.