Arsuz’da binlerce genç, festival için kilometrelerce kuyruk oluşturdu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MilyonFest Arsuz Hatay, 26-27-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılıyor. Arsuz’da binlerce genç, festival için kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

“MİLYONFEST ARSUZ” COŞKULU BAŞLADI

Arsuz ilçemizde gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan “Milyonfest Arsuz” coşkulu başladı.

Milyon Yapım tarafından gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük organizasyonu olarak adlandırılan Milyonfest, Arsuz’da on binlerin katılımı ile start aldı. Türkiye’nin her bölgesinden 4 gün boyunca Arsuz’da kamp yapmak ve doyasıya eğlenmek için gelen ve alana girmek için bekleyen misafirler yüzlerce metre kuyruk oluşturdu.

Arsuz, Gözcüler plajında gerçekleşen festivalde günde 7, toplamda 28 sanatçı sahne alacak.  Arsuz Belediyesi ve Arsuz Kaymakamlığının katkı sunduğu festivalde, Arsuz Belediyesi Başkanvekili Hasan Arslan, Arsuz’a gelen misafirlerin özellikle otopark sorunu ile karşılaşmaması için yoğun mesai harcadı. Başkanvekili Hasan Arslan, “ Bu festivali dört gözle bekleyen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen misafirlerimizin, ilçemizde rahat bir şekilde konaklamaları için, belediye olarak yoğun bir tempo içerisindeyiz. Özellikle otopark sorununun çözümü için hem festival alanımızın yakınlarında hem de ilçe merkezimizde birçok otopark alanı açtık. Zabıta ekiplerimizin yönlendirmesi ile festivalin ilk gününde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Arsuz Belediyesi olarak alan içi ve dışında görevli olan tüm mesai arkadaşlarımızla, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüzbinlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım yepyeni festivalini Hatay’ın doğa harikası ilçesi Arsuz’ da gerçekleştiriyor. Tarihi, turizmi ve kültürel değerleri ile ön plana çıkan Arsuz bu kez de Umut Kuzey öncülüğünde ilk kez gerçekleştirilecek unutulmaz bir festival şölenine ev sahipliği yapıyor.

25 Temmuz Perşembe
Mor ve Ötesi
Pinhani
Umut Kuzey
Fatma Turgut
Eda Baba
Hedonutopıa
Soydan Soydaş (Keşif Sahnesi)

26 Temmuz Cuma
Athena
maNga
Ceza
Adamlar
Sena Şener
Nova Norda
Sidar Baran Taş (Keşif Sahnesi) sahne aldı.

27 Temmuz Cumartesi bugün lise
Şebnem Ferah
Emre Aydın
Feridun Düzağaç
Flört
Pera
Yok Öyle Kararlı Şeyler ( Yökş )
Beşses (Keşif Sahnesi)

28 Temmuz Pazar
Duman
Selda Bağcan
Cem Adrian
Pamela
Can Gox
The Away Days
Ümit Olgun Ve Paryalar (Keşif Sahnesi)

BİLET FİYATLARI
25 Temmuz Perşembe – 66.00 TL
26 Temmuz Cuma – 66.00 TL
27 Temmuz Cumartesi – 66.00 TL
28 Temmuz Pazar – 66.00 TL
Kombine – 154.00 TL
Kamp+Kombine – 176.00 TL

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.