İkiz Bebekleriyle Doktora Teşekkür Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İki kez aşılama tedavisinin ardından, tüp bebek tedavisi gören ve uzun süredir çocuk sahibi olamayan Seda – Levent Altunbaş çifti, İskenderun Gelişim Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek ve İnfertilite (Kısırlık) Uzmanı Op. Dr. Ozan Turgut’un uyguladığı aşılama yöntemiyle ikiz bebek sahibi oldu. Üç aylık olan ikiz bebekleriyle birlikte Op. Dr. Ozan Turgut’a ziyarette bulunan Altunbaş çifti, Op. Dr. Ozan Turgut’a teşekkürlerini sundu.

“İkiz bebeklerimizle mutluluğumuz iki kat arttı”

İkiz annesi olduğu için, mutluluğunun iki kat arttığını ifade eden Avukat Seda Altunbaş, tedavi süreci hakkında bilgiler vererek, “Daha önce farklı merkezlerde iki defa aşılama, bir kez de tüp bebek tedavimiz oldu, fakat tedavilerden olumlu bir sonuç alamadık. Bir süre sonra Doktorumuz Ozan Bey’le tanıştık. Ozan Bey gerçekten bize pozitif enerji verdi. Tedavi sonucunda hamile kaldığımı, ardından da ikiz bebeklerimin olacağını öğrendim. Bu müjdeyle birlikte heyecanım iki kat artmıştı. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın. Sekiz yıl sonra ikiz bebeklerimizle, evliliğimiz taçlandı. Bize bu mutluluğu yaşatan Doktorum Ozan Turgut’a ve Gelişim Hastanesi sağlık personeline teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.

“Aşılama tedavisiyle bebek sahibi oldular”

Uzun süre doğal yollarla gebe kalamayan hastalara uyguladıkları aşılama yöntemiyle olumlu sonuçlar elde edebildiklerini ifade eden Op. Dr. Ozan Turgut ise, “Seda Hanım, polikliniğimize başvurdu ve aşılama yöntemiyle gebe kaldı. Sağlıklı seyreden gebelik sonrasında ise doğumu gerçekleştirdik. Bebeklerimiz gayet sağlıklı” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.