KIRIKHAN’DA İŞLEV GÖRMEYEN ŞEBEKELER YENİLENİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Kırıkhan ilçesinde içme suyu hattı eski olan bölgelerde yeni şebeke çalışmaları gerçekleştirildiğini bildirdi.

Hatay genelinde içme suyu atağını hızlandırarak paslı, topraklı ve deforme olmuş boruları bertaraf edildiğini belirten Genel Müdürlük, Mimar Sinan Mahallesi’nde işlevini yitirmiş şebekelerin iptal edilip yeni şebekenin döşendiğini aktardı.

Yaşam kaynağımız olan içme suyunun vatandaşlara sağlıklı, temiz ve daha kaliteli bir şekilde iletilmesi amacıyla basınca dayanıklı boruların çekildiğinin bilgisini veren İdare, çalışma kapsamında 110’luk borularla 70 metre şebekenin döşendiğini aktardı.

HATSU, kent genelinde yapılan çalışmalar ile içme suyundaki kayıp kaçağı minimum seviyeye düşürmek için çalışmaların süreceğini vurguladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.