Çocuk İçin Mavi Kurdele Tak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

6 yaşındaki oğlu Mertcan Yılmaz’ı elektrikli süpürgenin demir borusuyla döverek, öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Mehmet Ali Yılmaz hakkında ‘altsoya karşı kasten öldürme’ ve ‘eziyet’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan dava duruşması bu gün İskenderun Adilyesinde görüldü. Davaya, Hatay Barosu, UCİM, İskenderun Kadın Platformu üyeleri, katılım ve destek verdi.

UCİM, Hatay Barosu ve İskenderun Kadın Platformu Saadet Öğretmen ve Yücel Ceylan’ın katılımlarıyla bu gün saat 10:00’da İskenderun Adliyesi’nde Mertcan’ın duruşmasının takipçisi oldular.

İskenderun Adliyesi önünde toplanan Ucim ve İskenderun Kadın Platformu yetkilileri  bileklerine mavi kurdele bağlayarak geçen yıl başlatılan ”Çocuk İçin Mavi Kurdele Tak ” kampanyasını yineledi ve bu kampanyaya destek veren  bütün çoçuk dostlarına teşekkürlerini iletti. Ucim Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Özkan ” Çocuklarımız acı çekmiyecek,çocuklarımız istismara uğramayacak konu kapanmıştır.Hiçbir çocuğun istismara rızası yoktur. Bu mücadeleyi Türkiye’nin her yerinde vereceğiz. Artık bu sefer iyiler kazanacak ” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.