İSKENDERUN’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU KUTLU OLSUN

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’un Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında 5 Temmuz’un kuvayimilliye ruhu ile başladığını ifade eden Başkan Savaş, “Mehmet Çavuş’un, Hacı İlyas Hoca’nın, Kara Hasan Paşa’nın Dörtyol’da ilk kurşunu sıkarak başlattığı milli mücadelemizin kararlılığı, topraklarımızın anavatana katılışına kadar sürmüştür. 5 Temmuz fedakârlığın, azmin, inancın ve vatan toprağına bağlılığın en büyük simgelerinden biridir. 5 Temmuz’u her zaman övünçle anacağız. Kahraman Türk ordumuzun İskenderun’a gelişinin ve İskenderun’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 81. yıldönümü kutlu olsun.

Bu gurur ile başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin huzurunda saygıyla eğiliyor, kendini her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin öz evladı olarak gören İskenderun’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 81. yılını kutluyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.