Belen sınırındaki Antakya OSB’ye ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Faaliyet alanı İskenderun, Belen ve Arsuz olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Belen mücavir alan sınırındaki Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Antakya OSB Genel Kurul toplantısı sonrasında seçilen Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali ve yönetim kurulu üyeleri, İTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyareti ile bir araya geldi. Antakya (OSB)’de gerçekleştirilen ziyarette; İskenderun ile Antakya’nın tam ortasında yer alan Belen sınırları içerisinde faaliyet gösteren Antakya OSB’nin yatırımları, üyelerin sorunları, yeni açılan istihdam alanları, yatırımcıların durumu ile bölge ve ülke ekonomisindeki son gelişmeler ele alındı.

       Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalara başladıklarını ve Antakya OSB bölgesinde 70’e yakın firmanın faaliyette bulunduğunu belirterek, “Bölgemizde iş kurmak ve istihdam sağlamak isteyen firmalarımız için alternatif araziler mevcut. Tarımdan sanayiye bu bölgenin değerlerini gerek iç, gerekse dış pazarda yüksek kalitede müşterilere sunulması için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ortak akılla hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antakya Organize Sanayi Bölgemiz Belen ilçesine bağlı olduğu için dolayısıyla burada faaliyet gösteren firmalarımızın bir kısmı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının üyesi. Bu gün bizi ziyaret etmeniz bu anlamda da çok önemli” şeklinde konuştu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz konuşmasında Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Hatay ekonomisinin güçlenmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Bizler sorunların çözümü için el birliği ile hareket edersek her zaman daha güçlü oluruz. Bölgemiz sanayi, tarım ve turizm yönünden önemli bir potansiyele sahip. Bu ülkenin değerlerini koruyabilecek, ekonomimizin kalkınması için yatırımcılarımıza ihtiyacımız var. Şu an içinde bulunduğumuz ekonomik şartların düzelmesi için ciddi tedbirler alınması ve yatırımcılarımızın desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu vesile ile sizin şahsınızda yönetim kurulu üyelerinize Antakya Organize Sanayi Bölgesinde yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Antakya OSB’ye gerçekleştirilen ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Yusuf Yılmaz ve Raşit Özyurt yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.