Belediye Başkanı Gül, Belen MHP ve Ülkü Ocakları’nı Ziyaret Etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Belen MHP Ülkü Ocakları Başkanı Güven Şener ve Üyelerini Ziyaret Etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, “Başkanlık görevine geldiği günden bu yana başarılı çalışmalara imza atarak, belen halkından olumlu tepkiler alan Sayın Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, bizim sevdamız da aşkımızda Belen, MHP teşkilatları olarak günün 24 saati elimizden ne gelirse yapmaya hazırız, yeter ki Belen güzelleşsin gelişsin makus kaderini değiştirsin, ifadelerini kullanarak Belediye Başkanına ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise ziyarette yaptığı konuşmada, ” Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren kıymetli kardeşlerim, Belediye Başkanlık görevine geldiğim günden beri, beni bu kutlu yolda yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler ilçemizde köklü ve kalıcı eserler bırakmak için bu göreve talip olduk. Yapacağımız hizmetlerle vatandaşlarımızın gönlüne girmek için gece gündüz demeden çalışmamız lazım, çünkü yerel yönetimler vatandaşlarımıza hizmetin ilk elden ulaşması ve siyasetimizin ana amacıdır. Çalışmalarımıza taviz vermeden hakka hürmet ettiğimiz gibi, halkımıza da hizmet edeceğiz. Kimseyi kırmayacak, üzmeyecek, kutuplaştırmayacağız. İlçemizde nefes alan tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürecek, kul hakkı yemeyeceğiz. Yapılan çalışmalarda siyasi temsilcilerin ve vatandaşlarımızın görüşlerini alacak, hizmetleri bu doğrultuda yapacağız. Hiçbirimiz hepimizden daha akılcı düşünemez. Her konuda titiz ve vicdanlı olacağız. Koltuklar gelip geçici ama gönüllere girmek, insanların mutluluğuna ortak olmak, empati yapmak, dertlerine deva olmak en büyük mutluluk.

Milliyetçi Hareket Partimiz yarım asırdır siyasetin zorlu yolunda eğilmeden bükülmeden dimdik durmuş, gün gelmiş çile çekmiş, gün gelmiş gözyaşı dökmüş ama Türk-İslam Ülküsünden hiçbir zaman taviz vermemiştir. Şimdiki hedefimiz İşte bu ilkelerle Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’de “Lider Ülke Türkiye” ülküsüyle çalışmaktır.

Göreve geldiğim günden bu güne tüm sıkıntı ve olumsuzluklara rağmen, bahane değil iş üreteceğim demiştim. Üçüncü ayımızı tamamladık. Çalışmalarımızla olumlu tepkiler almak bizleri daha da mutlu ediyor. Ülke olarak seçimsiz geçecek dört buçuk yılımız var. Artık kalıcı projelerimizi hayata geçirmek için var gücümle çalışacağım. Hepinizi saygılarımla selamlıyorum. İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.