Şehit Dursun, gözyaşları ve dualarla uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Şanlıurfa’da eğitim sırasında fenalaşan ve ardından yaşamını yitiren Şehit P. Uzm. Onb. Mehmet Dursun, son yolculuğuna uğurlandı.

Kaptan Mehmet Paşa camiinde Cuma namazının ardından düzenlenen cenaze törene Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39’uncu Mknz. Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, askeri ve sivil erkân, şehit ailesi ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

İl Müftüsü Hamdi Kavilllioğlu’un kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı asri mezarlıkta bulunan şehitliğe defnedildi.

Başkan Fatih Tosyalı daha sonra şehitlikte Şehidin ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek şehidimize bir kez daha Allah’tan Rahmet diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.