Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği’nden Kaymakam ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) Hatay İl Koordinatörü Av. Erdem Harmaoğlu , UCİM Hatay Eğitim Sorumlusu Müge Çalışkan, İskenderun Kaymakamı Sayın İskender Yönden’i makamında ziyaret ettiler.

İskenderun genelinde yapılacak eğitim ve seminerler üzerine bilgi veren Av. Harmaoğlu ve Çalışkan, Kaymakam Yönden’den destek sözü aldı.

“UCİM nedir, hangi çalışmaları yapar”

İzmir’in Menderes ilçesinde 6 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunulmasını ortaya çıkaran ve istismarda bulunan okul müdürünün yargılanmasını sağlayan öğretmen Saadet Özkan’ın, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği’ni (UCİM) kurması ile dikkat çeken Dernek, bireylerin doğumundan önce ve daha sonraki büyüme dönemlerinde sağlıklı bir şekilde yetişmesini, her türlü fiziksel, duygusal ve cinsel istismardan ve ihmalden korunmasını da sağlamayı amaçlıyor.

İstismardan mağdurlara hukuki ve psikolojik destek vermek, mağdurların rehabilitasyonunu sağlamak ve çocukları her türlü tehlikeden korumak ve kollamak olan UCİM ailesine katılarak, derneğin çalışmalarına ve faaliyetlerine üye desteğinin yanı sıra gönüllü üye olarak çalışmalara destek verilebiliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.