Bedelli deniz erleri Yemin etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Deniz Er Eğitim Alayında düzenlenen törenle 2019/3B Tertipli Bedelli Erler yemin etti. İskenderun Deniz Er Eğitim Alayında düzenlenen yemin töreninde Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, acemi erler ve aileleri ile bir araya geldi.

Yemin törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Güney Deniz Saha Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, İskenderun Deniz Üs Komutanı  Tuğamiral Ercan Kireçtepe, İskenderun Deniz Er eğitim alay komutanı Albay Dz.P.Alb.İbrahim Özdoğan acemi erler ve aileleri katıldı.

Yemin töreni hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı , “Deniz er eğitim alayında acemi eğitimlerini tamamlayan 2019/3B Tertipli Bedelli Erlerin yemin törenine katıldık. Vatanımızın yılmaz bekçileri ve ordumuzun kahraman neferleri düzenlenen törende yemin ettiler. Güzel vatanımızın birçok bölgesinde omuz omuza görev yapacak olan evlatlarımıza hayırlı tezkereler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Askerler ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çeken Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, erler ve ailelerini tebrik ederek, hayırlı tezkereler diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.