5 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BEŞ-SES KONSERİ İLE DEVAM ETTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde millet parkında BEŞ- SES konseri düzenlendi.

Düzenlenen konsere katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, organizyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayarak grup BEŞ- SES’e katılımlarından dolayı teşekkür etti.

ETKİNLİKLER FARKLI GÜNLERDE

İskenderun’a her anlamda hizmet etme gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı,” Bu yıl 5 Temmuz festivalini büyük bir coşku içerisinde kutlamak istiyoruz. Bu çerçevede festivali etkinliklerini farklı günlerde düzenliyoruz. İskenderun’a yakışır bir festival düzenlemek için çalışıyoruz. Kıymetli hemşerilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Sizlerin bu coşkusu bizleri memnun ediyor. Daha birçok etkinliklerde bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde millet parkında konser veren Soydan Soydaş & A*Star Band ekibine katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Fatih Tosyalı, konserleri izlemeye gelen vatandaşlar ile de bir araya gelerek festival etkinleri hakkında bilgiler verdi.

Son olarak İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi müzik grubu millet parkında sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren müzik grubuna İskenderunlularda eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.