HATSU Genel Müdürü Çaparali muhtarlarla buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Hatay genelindeki bütün mahalle muhtarları tarafından yapılan istişare ve nezaket ziyaretlerinin sürdüğünü duyurdu.

Vatandaş ile resmi kurumlar arasında hizmetlerin şekillenmesi adına köprü olan mahalle muhtarları ile istişarelerini sürdüren HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Kırıkhan Balaklı Mahalle Muhtarı Abdurrahman Ağlamış, Defne Armutlu Mahalle Muhtarı Cüneyt Öfkeli, Altınözü Kılıçtutan Mahalle Muhtarı Özcan Okuyan ve gazeteci Erdoğan Cengiz’i makamında kabul ederek istişarede bulundu.

Yapılan hizmetlerin yanı sıra Hatay genelindeki yaşam alanları ile su kaynaklarının ele alındığı toplantıda görüşlerini belirten Çaparali, göreve geldiği ilk günden bu yana Hatay’ın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir yaşam alanı haline gelmesi adına çaba sarf ettiklerini ve vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğunu ifade etti.

Muhtarlar tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çaparali, “istişareli ve koordineli bir şekilde hizmetlerin her geçen gün artması adına projelerimiz devam ediyor. Hatay’ın her yerine eşit bir şekilde hizmet ediyoruz. Bu hizmetler çerçevesinde bizimle irtibat sağlayarak sizin nezdinizde bütün muhtarlara teşekkür ediyorum. Bizim için muhtarlarımız halkın sesidir. Bu anlayışla hizmet çıtamızı hep birlikte yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

Gösterilen ilgi alakadan ötürü ve yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar, vatandaş memnuniyeti ön planda olan bu hizmet anlayışını benimsediklerini ve yapılan hizmetlerin vatandaşların sağlığına ve geleceğine önemli derecede katkı sağladığını belirttiler.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.