YKS’ye gireceklere başarılar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Gençlik Örgütü Başkanı Süleyman Devrim hafta sonu yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları sınavlarına ( YKS ) girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Devrim,gençlerin uzun süre hazırlandıkları sınavda başarılı olacaklarına inandığını kaydederek,onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerine ve ailelerine iyi dileklerini iletti.Bu sınavın strese ve gerilime neden olmaması gerektiğini vurgulayan başkan Devrim, “Sevgili kardeşlerim,uzun süredir hazırlandığınız bu sınavda üstün başarılar diliyorum. Şunu unutmayalım,sınav önemlidir ama herşey değildir!Önemli olan yaşamda ne istediğinizi bilmek ve o yolda kararlı bir şekilde yürümektir.Bilginize,becerinize,azminize güvenerek kendiniz için en iyisini yapacağınıza eminim.Başaracağınıza dair inancınızın,sınav sonuçlarıyla gerçekliğe dönüştüğünü göreceksiniz.Sınava girecek tüm kardeşlerime tekrar başarılar diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.