Plastik Cerrahi Op. Dr. Murat Uçak Gelişim’de

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Uçak, uzman kadrosunu genişletmeye ve sağlık alanında büyümeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren Op. Dr. Murat Uçak, “Estetik ve Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Dalı, tüm vücut bölgeleriyle ilgili, her türlü kozmetik ve cerrahi problemle ilgilenir. Burun estetiği, göz kapağı ve kulak estetiği, meme ve karın estetiği, liposuction, çene cerrahisi, el cerrahisi, cilt lekeleri ve kanserleri cerrahisi, dudak ve damak yarığı, iyileşmeyen kronik yaralar, en sık uyguladığımız cerrahi uygulamalardır. Bunların yanında, tüm medikal estetik ve lazer uygulamalarını yapabilmekte, yüzdeki kırışıklıklardan kurtulmak için yapılan dolgu ve botox işlemleri ile birkaç dakikada olumlu sonuç alabilmekteyiz” dedi.

 

Op. Dr. Murat Uçak Kimdir?

Op. Dr. Murat Uçak, 1979’da İskenderun’da doğdu. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Murat Uçak, Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp FakültesiEstetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği’nden uzmanlığını aldı. Nevşehir Devlet Hastanesi, Gaziantep Sevgi Hastanesi, Özel Antakya Defne Hastanesi, Özel Kadirli 7 Mart Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’ndeki hizmetlerinin ardından, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Op. Dr. Murat Uçak, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.