Berfin, umutla yolcu edildi… “Korkuyorum ama herşey güzel olacak”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Berfin, umutla yolcu edildi…  Kendisini uğurlayan İskenderun Kadın Platformu, ailesi ve arkadaşlarına”Korkuyorum ama herşey güzel olacak” dedi ve annesini teselli ederek tedavisi için Muğla-Bodrum’a uğurlandı.

Berfin, İskenderun Kadın Platformu avukatı Mehtap Sert ve Platform üyeleri ve yakınları tarafından İskenderun Otogarından yolcu edildi.  Berfin gözyaşları içinde sevdikleri ile vedalaşırken umut dolu mesajlar da verdi.

2018’in ilk haftalarında derseden çıkıp evine giderken ikamet ettiği mahallede erkek arkadaşının yüzüne asit benzeri bir sıvı atmasıyla ülke gündeminde konu olan  Berfin Özek, yeni bir yüze kavuşmak umudu ile ameliyat olacağı Muğla’nın Bodrum ilçesindeki hastaneye uğurlandı.

Ameliyat öncesi duygularını dile getiren Berfin Özek, “Heyecanlıyım biraz da korkuyorum yanımızda olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah her şey çok güzel olur diye umut ediyorum. Endişem yok ama biraz korkuyorum ama sağlıklı döneceğime inanıyorum. Özellikle İskenderun Kadın Platformuna, Av. Mehtap Sert’e, Sağlık Bakanlığına ve yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kadın Platformunun Berfin’e sahiplenmesiyle yaşamında umut ışığı doğan Berfin Özek, saldırının ardından yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermişti. Kardeşleri, anne ve babası, çocukluk arkadaşı diğer aile fertleri, İskenderun Kadın Platformunun İskednerun Otogarında uğurladığı Berfin, annesinin gözyaşlarını silerek teselli etmeye çalıştı.

Kberfin’in tedavi masraflarını toparlayabilmek için sosyal ağlarda kampanya başlatan İskenderun Kadın Platformu’nun avukatı Mehtap Sert, “Berfin’i yolcu ediyoruz kendisini orada Bodrum kadın dayanışması ekibimiz karşılayacak. Kız kardeşlik duygusu yine kazandı, ameliyatı gerçekleştirecek olan Dr. Mehmet Mutaf’a güveniyoruz, ameliyatın başarı ile geçeceğine inanıyoruz sağlıkla dönmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

Anne Zeynep ise, “Yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım kızımız sağlıklı bir şekilde gelir o zaman mutluluğumuz perçinlenecektir. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.