Özçelik İş’de TİS Sevinci

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yolbulan Metal ve San.Tic. A.Ş. ile Özçelik-İş Sendikası arasında sürdürülen 2. Dönem TİS görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Sözleşmenin ilk yılı için ortalama saat ücretlerine %22’ye varan oranlarda  zam yapılırken, sosyal haklarda ve ikramiyede %30 oranında artışlar yapıldı.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör  Toplu İş Sözleşme sonucunu alkışlar eşliğinde Fabrika çalışanları ile paylaştı. Güngör açıklamasında sözleşmenin anlaşma ile bitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bu süreçte desteklerini eksik etmeyen başta Genel Başkan Yunus Değirmenci ve Genel Merkez Yöneticilerine AyrıcaYolbulan Metal A.Ş. Genel Müdürü Rıdvan Tırak  bey’e , Mali İşler ve Finans Müdürü Mustafa Yolbulan’a  ve Özçelik -İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimi ve Temsilcilerine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.