İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN ÇEVRE GÜNÜNE TİYATROLU ETKİNLİK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi çevre haftası kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik olarak tiyatro etkinliği düzendi.

İskenderun Belediyesi Kültür sarayında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun Ticaret Ve Sanayi Odası İdarecileri, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter, Belediye Daire Amirleri ve çok sayıda öğrenci Katıldı.

Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan belediye başkan yardımcısı Ahmet Keskin, dünya çevre günü nedeni ile bir takım etkinliklerin düzenlediğini belirterek belediye olarak her zaman çevreye duyarlı olduklarını belirtti.

Yapılan açılış konuşmasının ardından yönetmenliğini İskenderun Belediyesi çevre koruma ve kontrol birimi çalışanı veteriner hekim Gökhan Harbiyeli’nin yaptığı çevre konulu tiyatro oyunu İskenderun Ticaret ve sanayi odası ilkokulu öğrencileri tarafından sahnelendi.

Düzenlenen etkinlikte İskenderun Belediyesi çevre koruma ve kontrol biriminden çevre mühendisi Necla Binici çevre konulu slayt gösterisi sundu.

Düzenlenen etkinliğe katılan Dr.Gani Bahadırlı İlkokulu ve Gazi İlkokulu ve Hürriyet İlkokulu öğrencileri ve velileri tiyatro gösterisi için İskenderun Belediyesine teşekkür ettiler. Proğram hatıra fotoğrafının çekinilmesi ile son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.