Payas Belediyesinde Bayramlaşma

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve İlçe protokolü halkla bayramlaştı. Ramazan Bayramı Münasebetiyle Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde Bayramlaşma Programı Düzenlendi.


Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas İlçe Kaymakamı Polat Kara, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas Garnizon Komutanı J.Üstğ. Fevzi KALKAN, Emniyet Müdürü Mustafa BAĞ, Adalet Ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Veysi Güler, Milliyetçi Harekat Partisi İlçe Başkanı Adem Akyürek ve bir çok vatandaşın katılımı ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Programda konuşan Payas Belediye Başkanımız Bekir Altan ; Gelenek haline getirmiş olduğumuz şehir bayramlaşmasının bir halkasını daha birlikte gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Eminim ki bir çoğunuz aileleriniz ile bayramlaşmadan, geleneğimizi sürdürmek için buradasınız. Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Tekrardan bayramınız mübarek olsun. Cenabı Allah evinize huzur ve bereket getirmesi temennisi ile sizleri Allaha emanet ediyorum’ dedi..

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.