Personelle ilk bayramlaşma

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Bayramı nedeniyle personelle bayramlaştı. Belediye Meclis Salonunda belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Fatih Tosyalı, tüm personelin bayramını kutladı.

Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olduğunu ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, “Burada hepimiz bir aile gibiyiz. Bizlerin tek bir amacı var. İskenderun halkına hizmet etmek. Bu anlamda müdüründen, odacısına, odacısından park bahçe işçisine, şoföründen temizlik işçisine kadar, tüm birimlerimiz ile en iyi şekilde hizmet vermek için gayretli olmaya devam edeceğiz” dedi.

İskenderun’da Ramazan Bayramı’nın, sorunsuz bir şekilde geçmesi için tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, bir bayramı daha hep bir arada geçirecek olmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Yapılan konuşmanın ardından, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, personel ile tek tek bayramlaşarak, tüm çalışanlara, aileleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.