İSTE Havacılık ve Uzay Bilimleri ilk kez öğrenci alacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sivil Havacılık Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni’nde konuşan Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yapıcı,” gelecek yıl İSTE Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olarak ilk öğrencilerini alacak olmanın heyecanını taşıyoruz.” dedi. 

Aileleri ile birlikte kep atma heyecanını birlikte yaşayan mezun adaylarının kep atma töreni; Saygı Duruşu’nda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, video aracılığı ile tebrik mesajını iletti. İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yapıcı ise; “Öğrencilerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu töreni yapmaktan dolayı gururluyuz, ama çok sevdiğimiz öğrencilerimizden ayrılacağımız için hüzünlüyüz, tabi gururumuz ağır basmakta. Ayrıca gelecek yıl İSTE Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olarak ilk öğrencilerini alacak olmanın heyecanını taşıyoruz. Çünkü sizler gibi kıymetli öğrencileri yetiştirme fırsatımız oluyor. Tüm akademik kadromuza teşekkür ediyor ve mezun öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde izleyenlere hitap etti. Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, hazırlanan platformda keplerini hep birlikte sevinçle havalara fırlattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.