Zabıtayı Görünce “Ayaklandı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların duygularını istismar eden dilencilere göz açtırmıyor. İskenderun’a şehir dışından gelerek tekerlekli sandalyede dilencilik yapan C.Ö. adlı dilenci, zabıtayı görğünce ayaklandığı ve kaçmaya çalıştığı açıklandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, haksız bir şekilde ve emek harcamadan para kazananların önüne geçebilmek adına denetimler gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: 5 Temmuz Caddesi üzerinde bulunan balık pazarı civarında tekerlekli sandalyede dilencilik yapan ve hiçbir engeli bulunmayan dilenciyi yakalayan Zabıta ekipleri, gerekli işlemlerin yapılması için dilenciyi zabıta amirliğine getirdi. İskenderun’a şehir dışından gelen C.Ö. adlı tekerlekli sandalyeli dilencinin, zabıta müdahalesi ardından ayaklandığı görüldü. Dilencinin üzerinden ise 82 TL para çıkarken vatandaşların huzur, güven ve rahatı için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceklerini belirten Zabıta Müdürü Bekir Aksoy dilenci operasyonlarına devam edeceklerini söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.