HADO ve Samandağ Yolu Arsuz’u heyecanlandırıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vali DOĞAN; “ARSUZ – SAMANDAĞ YOLU 29 EKİMDE AÇILACAK”
Başkan SAVAŞ; “HADO 6 AY İÇİNDE SEFERE BAŞLAYACAK”


Hatay Turizmine yönelik sorun ve ihtiyaçları belirleyip, Hatay’ın Yıldızını Parlatmak üzere yola çıkan, çözüm odaklı ortak çalışmalar için bölgenin dinamikleriyle birlikte harekete geçen “Hatay Turizm Çalışma Platformu” olarak çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz.
İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) İle Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) yönetimleri tarafından güç birliği amacıyla oluşturulan; “Hatay Turizm Çalışma Platformu” yoğun ziyaret ve temaslarına ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda İskenderun kaymakamı sayın İskender Yönden, ve İskenderun Belediye Başkanı sayın Fatih Tosyalı ile başladığımız temaslara Hatay Valisi sayın Rahmi Doğan ve HBB Başkanı sayın Lütfü Savaş ziyaretiyle devam ettik. Çok verimli ortamlarda gerçekleşen istişareler sırasında Hatay adına pozitif gelişmelerin olduğuna yetkililerin ağzından tanık oluyoruz. Hatay’ın geleceği söz konusu olduğunda bir araya gelen tüm yüreklere selam olsun.

Hatay Valisi Rahmi Doğan Başkanlığında Arsuz ilçemizde yapılması planlanan Marina, Su sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) için değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hatırlanacağı üzere 14 Mayıs 2019 Salı günü saat 14.30’da İskenderun Deniz Ticaret Odasında gerçekleşen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,  Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İskenderun Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda Hatay ilimizde marina, su sporları merkezi ve HADO seferleri yapılması için Arsuz ilçemizde YİKOB tarafından yapılacak marina konusunda gelinen nokta ve Hatay’da yat turizminin geleceği ile ilgili yol haritasının belirlenmesi ile ilgili hususlar ele alındı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.