Millet Parkı’da “Evcil Hayvan Polemiği”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun belediyesi tarafından “evcil hayvanlar giremez” levhaları asılarak kedi köpek gibi hayvanların parka girmesi yasaklanmasının yankıları devam ediyor. Dün akşam iftar saatinden sonra Millet Parkına sahibi ile gelen bir köpek, orada bulunan büyük küçük herkesin dikkatini çekmiş ve çocuklar köpeğin başına toplanarak sevgi gösterisinde bulundular.

Hayvanseverlerin Millet Parkına evcil hayvan giremez  şeklindeki kararı yanlış bulduklarını ifade ederek yaklaşık 100 kişinin bir kaç gün önce yaptığı protesto İskenderun halkını iki ayrı düşünce ve tartışmanın ortasına çekiyor.

İskenderun’da sosyal medya üzerinden örgütlenen hayvanseverler adına açıklama yapan Avukat Bülent Akbay,  Millet parkında evcil hayvanların oradaki bitkilere zarar vereceği endişesiyle koyulan yasağı doğru bulmadıklarını belirtmiş ve yasağın bir an önce kaldırılması gerektiğini vurgulamıştı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.