GÜZELMANSUR’DAN 19 MAYIS MESAJI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yayımladığı kutlama mesajında “100 yıl önce Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a attığı adım; tam bağımsız, demokratik, aydınlık Türkiye’nin kurulmasına uzanan sürece atılan ilk adımdır” dedi.

19 Mayıs ruhunun tüm gençler tarafından çok iyi anlaşılması, benimsenmesi ve sürdürülmesi gerektiğinin altını çizen Güzelmansur sözlerine şöyle devam etti: “19 Mayıs ruhu; bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik ve dayanışma halinden taviz vermemenin sayısal gücü ve olanakları ne kadar üstün olursa olsun tüm iç ve dış düşmanları bozguna uğratmanın mümkün olabildiğini gösteren ruhtur. 19 Mayıs’ta bu ruhun önemini ve kazanımlarını kutlamanın yanında, 20. yüzyılın en önemli dünya lideri olan Atatürk’ün doğumunun 138. yılını kutlamanın iftiharını da yaşıyoruz.”

Güzelmansur mesajına şu sözlerle son verdi: “Doğumunun 138. yılında Ebedi Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.