İSKENDERUN BELEDİYESİ RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi, Ramazan ayında iftar sofralarına ev sahipliği yaptığı gibi Ramazan ayı içerisinde etkinlikleri de düzenliyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan ayı içerisinde bir takım etkinlikler düzenlediklerini belirtti.


ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Düzenlenecek etkinlikler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”ilk etkinliğimizde İskenderun Belediyesi Musiki Derneğimiz 18 Mayıs Anıt alanında saat 21.00’da sahne alacak. İkinci etkinliğimizde ise Aşık Sefai 22 Mayıs’ta saat 21.00’da Anıt alanında sahne alacak. Üçüncü etkinliğimizde ise 25 Mayıs’ta millet parkında gerçekleşecek. Burada öğrencilerimiz şiir dinletesi sunacak” dedi.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlenen etkinliklere tüm İskenderun halkını davet ederek,”sosyal ve kültürel
etkinliklerimiz ilerleyen günlerde devam edecek. Kültür müdürlüğümüz bu konuda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sosyal belediyecilik anlamında düzenleyeceğimiz etkinlerimiz ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İskenderun’a değer” şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.