Berfin istediği doktora ücretsiz ameliyat olacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 İskenderun Kadım Platformunun başarılı çalışmaları meyvesini verdi. ski erkek arkadaşının yüzüne 1.5 kilo kezzap attığı Berfin Özek’in tedavisini Sağlık Bakanlığı’nın girişimiyle, Acıbadem Taksim Hastanesi tüm tedaviyi üstlendi.

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, bir erkek tarafından yüzüne kezzap atılan Berfin Özek’in istediği doktora ücretsiz ameliyat olabileceğini açıkladı.

Ayşe Arman köşesinden açıkladı: Şimdi lafı uzatmadan müjdeyi vereyim…Eski erkek arkadaşının yüzüne 1.5 kilo kezzap attığı Berfin Özek’in hayali gerçek oluyor. İstediği doktora ameliyat olabilecek ve tekrar hayata karışabilecek. Tüm bunlar için de para ödemesi gerekmeyecek.

Sağlık Bakanlığı’nın girişimiyle, Acıbadem Taksim Hastanesi tüm tedaviyi üstleniyor. İstediği hoca, Profesör Mehmet Mutaf hoca da onu ameliyat ediyor. Tek ameliyat değil bu. Bir-bir buçuk yıllık bir süreç. 5 ameliyat olacak ve Berfininşallah hayal ettiği gibi, insan içine karışabilmesini sağlayacak yeni bir yüze kavuşacak.”

Yaşadığı psikolojiyi atması, eğitime devam etmesi, ve geleceğe güvenle bakabilmesi açısından önemli ve zor bir süreç de Berfin’i bekliyor.

Babası işsiz, annesi de bir pastanede çalışan Berfin’in eğitim masrafları ve diğer ihtiyaçları için de Hatay Valiliği’nin yardım hesabını açması bekleniyor.

Çevresindekilerin desteği ile hayata yeniden güçlü bir şekilde başlamasının mücadelesini verecek olan Berfin’in mücadelesi ve yaşadığı olayın  toplumsallaşması fotoğrafını sosyal medyada yayınlamasıyla kamuoyu oluşmaya başlamıştı.

Tüm tedaviyi üslenen Acıbadem Taksim Hastanesi, Berfin’e kendi dokularından bir yüz yapacak. Bir buçuk yıl sürecek bir tedavi sürecinin ardından Berfin Özek eski sağlığına kavuşacak.

Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nı da ilgilendiren bu olayın ötesinde; yaşadığı psikolojiyi atması, eğitime devam etmesi, ve geleceğe güvenle bakabilmesi açısından önemli ve zor bir süreç de Berfin’i bekliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.