BAŞKAN YILMAZ; “GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZDİR”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “ Bir toplumun en dinamik kesimini gençler oluşturur. Gençliğin toplum hayatına katılması ile toplum da dinamizm kazanır. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Yarının yetişkinleri olan gençlerimize; mutlu, huzurlu ve donanımlı olmaları için her türlü desteğin verilmesi, iyi yetişmeleri konusunda önlerine çıkan sorunların giderilmesi hepimizin görevi olmalıdır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.” diyerek gençliğin sadece bugünün değil, geleceğin de garantisi olduğunu vurgulamıştır.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin, 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası’nı kutluyor, tüm gençlerimize sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.