Rhossus Antik Kent Projesi Başladı… Antik Kent canlandırılıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Kaymakamlığı Rhossus Antik Kent sokak sağlıklaştırması projesi için sahada çalışmalarına başlandı. Arsuz Belediyesi’nin de ortağı olduğu projede yaklaşık 60 civarı evin dış cephesi boyanarak , aydınlatma, bank, perguleler, çiçeklendirme ve benzeri dış cephe çalışmaları yapılarak bir mahallemizde ayrı bir cazibe merkezi oluşturma hedefleniyor.

Kalkınma Ajansı destekleri ile hazırlanan Rhossus Antik Kent sokak sağlıklaştırması projesinin ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalandı. Ardından Projenin yer teslimi yapılarak sahada çalışmalara başlandı.

Uluçınar mahallemizde yapılacak olan bu uygulama ile bu alan yaz kış insanları çekecek bir cazibeye kavuşacak ve herkesin gelip gezmek isteyeceği, ara dar sokaklarda fotoğraf çektirmek isteyeceği ayrı bir çekim merkezi haline gelecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Musa Sarı proje boyunca sahada olacaklarını ve evleri tek tek çalışacaklarını belirtirken projeye destek veren başta Vali Rahmi Doğan olmak üzere Kalkınma Ajansı genel Sekreterine, projec personeline ve belediye yetkililerine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Yaz sezonundan önce bir kısmının tamamlanmış olacağını belirten Kaymakam Sarı, bu yaz Arsuzu tercih edenler için çalışmanın sezon da bir kısmının şekillenmiş olacağını ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.