İSKENDERUN HADO’YA “GÖZ KIRPIYOR…!” Tosyalı: Kızımızı kimse bizden istemedi”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Deniz Otobüsü HADO, İskenderun Beleldiyesinin bu günkü Meclis oturumunda gündem dışı tartışmaya açıldı. Gündem dışı söz alarak mecliste konuşan CHP Meclis üyesi Fatin Bereketoğlu, HADO’nun Arsuz Madenli’ye yapılmasının  kamuoyunu meşgül ettiğini belirterekgerek HADO gerekse Marina’nın İskenderun’a faydalı bir yatırım olduğunu ifade etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da projelerinde İskenderun’a Marina yapılması olduğunu anımsatarak HADO’nun İskenderun’a getirilmesi için CHP olarak işbirliği yapılabileceğini dile getirdi.

Meclis oturumunun sonunda Bereketoğlu, HADO ile ilgili kısa bir sunum yaptı. Başkan Fatih Tosylaı ise “Bizim çok güzel bir kızımız var. Kımse kusura bakmasın. Biz kimseye el açmayız. Açmamamız gerektiğine inanıyorum. Bize şu ana kadar kapımız çalınmamış. Kızımız içi, oğlum gel sana kızımızı verelim diye  bir teklifimiz yok” dedi.

Yapılan konuşmalalrın ardından söz alan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Biz İskenderun Belediye Başkanı olarak, sizler de belediye meclisi olarak ne yapmamız gerekiyor? İskenderun’un hak ve hukukunu hepimizin savunması gerekiyor. Bu ortam sağlandığı takdirde görüşümüz ne olursa olsun aynı paydada buluşacağımıza inanıyorum. Yönetim değişti. Daha bu konu ile ilgili kimse bize bir şey söylemedi. Görelim şartlar ne sunuyor. Biraz acele edersek çok değerli bir durumda oluruz.” Dedi. Bu sözler üzerine CHP Meclis üyesi Fatin Bereketoğlu, “HBB Başkanımızla görüşelim” dedi. Ali Mutlu ise HADO’nun İskenderun’un alınmış olması ile birlikte dışarıdan gelecek olan yabancı ayağının İskenderun’dan kesilmesi olduğunu belirterek “HADO İskenderun’da kalmalıdır.” Diyerek sözlerini HBB Başkanımızla görüşelim” şeklinde tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.