TÜRK BÜRO SEN Şube Başkanı: Açık, şeffaf ve sorgulanabilir anlayışı sağlayacağız!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Büro-Sen Hatay Şubesi, İskenderun’da kahvaltıda üyeleri buluştu. TÜRK BÜRO SEN Hatay Şube Başkanı Neslihan Taşyürek, Başkan Yardımcısı Mehmet Yeter, Başkan Yardımcısı Hacı Yarar, Başkan Yardımcısı Nurhan Keçik, Başkan Yardımcısı Seyithan Nergiz, Başkan Yardımcısı Oğuzcan Karakurt ve Mehmet Aygen, davetliler kahvaltıda hazır bulundu.

Yaklaşık 2 ay önce göreve geldiğini belirten Türk Büro-Sen Hatay Şube Başkanı Neslihan Taşyürek, sendikacılığın temel ilkeleri olan açık, şeffaf ve sorgulanabilir anlayışı ile üyelerin şikayet ve taleplerini dikkatle gözlemlediklerini belirterek hak sahibi oluncaya dek mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

“ İşte bu yüzden Türkiye Kamu-Sen ailesinin mensupları olarak haklı gurur yaşıyoruz” diyen Taşyürek, amaçlarının sendikacılıkta çıtayı yükseltmek olduğunu belirterek memurların özlük hakları başta olmak üzere tüm haklarını koruma yolunda her zaman aktif roller üstleneceklerini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.