İskenderun Teknik Üniversitesi’nde muhteşem 23 Nisan coşkusu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıl Dönümü coşkusu İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE)’ n de muhteşem bir şenlikle kutlandı.,

İskenderun Teknik Üniversitesi, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü, İskenderun Gençlik Merkezi ve Türk Kızılay İskenderun Şubesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği muhteşem 23 Nisan şenliği İSTE’nin merkez kampüsünde tüm gün çocukların ilgi odağı oldu.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin 4. Yaş günü olan 23 Nisan dolayısı ile gün İSTE’nin Merkez Kütüphanesi’nin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla tanıtımı yapıldı. Tanıtım sırasında katılan tüm çocuklara boyama kitabı dağıtıldı.

Gün boyu devam eden şenlikte 9 adet şişme oyun balonu, palyaçolar, sihirbaz ve masal kahramanlarıyla renklendi. Gün boyu 20.000 binden fazla çocuk ve aileyi ağırlayan kampüs bahçesinde Türk Kızılay İskenderun şubesi ekmek arası kavurma ve su dağıttı.

Bolca müzik ve dans eden çocuklara yetişkinlerde büyük bir kardeşlik halayı oluşturarak eşlik etti. Tüm günü doyasıya eğlenerek geçiren çocuklar ve aileler coşku ve mutlukla 23 Nisan çocuk Bayramını kutladılar. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.