BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI: STK’LARLA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Küçük Sanayi sitesi Kooparatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ve yönetimi, İskenderun Semerkant Vakıf Başkanı Erdoğan Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal politikalar il müdürü Ali Sandıkçı, İşadamı Gökhan Gökten, İskenderun havuzlu çarşı esnafları, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cihangir Kaya’yı makamında konuk etti.

ÖNERİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Fatih Tosyalı,”Toplumun herkesimi ve sivil toplum kuruluşları ile sürekli işbirliği içerisinde olacağız. Yeni önerilere her zaman açığız. İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şehrimize kazandırılacak artı değerlerde birlikte imza sahibi olacağız” diye konuştu.

Başkan Tosyalı ,”STK’lar temsil ettikleri toplumsal kesimlerin seslerini duyurmaları açısından çok önemli oluşumlardır. Böylece toplumun farklı kesimlerinden gelen dilek ve talepleri daha kolay alıyor, bu yönde gerçekleştireceğimiz çalışmalar için daha hızlı adımlar atma imkânı bulacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hayatımızı sürdürüyoruz. İleride de atacağımız adımları koordine bir şekilde olacak” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.