BAŞKAN FATİH TOSYALI ÇEŞİTLİ PROĞRAMLARA KATILDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi tarafından İSTE Kütüphanesinde düzenlenen 23 Nisan çocuk etkinlikleri ile Yükseliş kolejinde düzenlenen çocuk şenliğine katıldı.

İSTE’de düzenlenen programda konuşan Başkan Fatih Tosyalı,” Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Çocuklarımızın her koşulda ve her platformda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Tosyalı ,”Cumhuriyetimizin 100. yılına damga vuracak bu çocuklarımızla ve kıymetli hemşerilerimle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Geleceğin İskenderun’unu hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Ardından İSTE kütüphanesini protokol üyeleri ile birlikte gezen Başkan Fatih Tosyalı, 23 Nisan için özel hazırlanan pastayı protokol üyeleri ve çocuklar ile birlikte kesti.

Minik öğrenciler tarafından piyano resitalini de dinleyen Tosyalı, İSTE Bahçesinde kurulan oyun alanında Kızılay tarafından kurulan çadırda vatandaşlara kendi eliyle ekmek arası kavurma ikram etti.

Ardından İSTE Rektörü Dereli protokol üyelerine İSTE kampüsü içerisinde inşaatı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Son olarak Yükseliş Kolejine geçen Başkan Fatih Tosyalı burada okul kurucusu Nuri Üysen ve okul öğrencileri ile bir araya gelerek minik öğrencilerin 23 Nisan bayramını kutladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.